Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια – εργαστήρια

  • Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληροφ. Π. Μηλιώνη
Τηλ. : 2634350015

Προς :
Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους Δήμου Δωρίδος

Θέμα: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια – εργαστήρια»

Στο πλαίσιο του προγράμματος DSH Positive Choices ( Deliberate Self- Harm Positive Choices) – Αυτοπροστασία στην Αυτοκαταστροφικότητα: πρακτικές αυτοπρόληψης, που αφορά την ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση νέων που βρίσκονται σε κίνδυνο και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+, θα πραγματοποιηθούν 6 διήμερα σεμινάρια – εργαστήρια (Παρασκευή απόγευμα, ώρες: 5μμ – 8μμ και Σάββατο πρωί, ώρες: 9πμ -2μμ) στα οποία θα παρουσιαστεί το υλικό (θεωρητικές παρουσιάσεις και βιωματικές ασκήσεις).
Το υλικό κάθε σεμιναρίου θα δίνεται στους συμμετέχοντες σε CD έτσι ώστε να μπορέσουν οι ίδιοι να το παρουσιάσουν στις ομάδες εφήβων τους στη συνέχεια.
Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας , που εκπροσωπεί την Ελλάδα, στο εν λόγω πρόγραμμα, μαζί με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ζήτησε από το Δήμο Δωρίδος να απευθυνθεί σε συλλόγους και λοιπούς φορείς που ασχολούνται – εργάζονται με εφήβους (γονείς, εκπαιδευτικοί, γιατροί, προπονητές ομάδων κτλ) , γνωστοποιώντας τους την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το αντικείμενο του προγράμματος, για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, από όποιον θέλει να συμμετέχει στα αναφερόμενα σεμινάρια.
Το πρώτο σεμινάριο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, ώρες: 5μμ-8μμ και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ώρες: 9πμ – 2μμ στο Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Σαλώνων 29 στην Άμφισσα.

Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2265022924, 2265023222. Πρόσωπα αναφοράς: Δέσποινα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Καλλία.

Συνημμένα
Επιστολή youthworkers
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ