Για την απώλεια του αγαπημένου μας Κώστα

  • Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Το Σάββατο το βράδυ λάβαμε την απροσδόκητη είδηση του ξαφνικού θανάτου του συναδέλφου Κώστα Κρικέλα. Ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου μας “παππού” , αποτέλεσε κυριολεκτικά «κεραυνόν εν αιθρία» και προκάλεσε λύπη σε όλους όσους είχαν την ευτυχία να τον γνωρίζουν.
Ο Κώστας ήταν συμπαθής, σεμνός, ακούραστος στη δουλειά και απολάμβανε την αγάπη και την εκτίμηση όλων των συναδέλφων και αιρετών του Δήμου.
Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Γραμματέας στις πρώην Κοινότητες Λευκαδιτίου και Κονιάκου και ως Υπάλληλος στον Καποδιστριακό Δήμο Λιδωρικίου και στον Καλλικρατικό Δήμο Δωρίδος.
Κώστα για εμάς, … δεν έφυγες, θα είσαι πάντα εδώ γύρω μας, μαζί μας, στην καρδιά μας.
Καλό ταξίδι, Κώστα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του, τους γονείς του, τη σύζυγό του, Βίκυ, τα αγαπημένα του παιδιά, Νίκο και Γιώργο, την αδελφή του.

Ακολουθεί το σχετικό Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδος, μετά τη θλιβερή και απροσδόκητη είδηση της απώλειας του δημοτικού υπαλλήλου Κωνσταντίνου Κρικέλα του Νικολάου, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Γραμματέας στις πρώην Κοινότητες Λευκαδιτίου και Κονιάκου και Υπάλληλος στον Καποδιστριακό Δήμο Λιδωρικίου και στον Καλλικρατικό Δήμο Δωρίδος, μέχρι και τον αιφνίδιο θάνατό του, συνήλθε σήμερα 30 Αυγούστου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00΄, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση και ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι του Δήμου να παραστούν στην κηδεία.
  • Να κατατεθούν στεφάνια στη σωρό του από το Δήμαρχο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο.
  • Να καταβληθούν τα έξοδα κηδείας από το Δήμο βάσει των κείμενων διατάξεων.
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
  • Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.
  • Οι υπηρεσίες του Δήμου να παραμείνουν κλειστές κατά τη διάρκεια της κηδείας.