Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

  • Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές του Δήμου μας εισήχθησαν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι κατάφεραν και φέτος να μας κάνουν υπερήφανους αφού κράτησαν το ποσοστό εισαγωγής σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Θερμά συγχαρητήρια στέλνω και στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς των μαθητών καθώς, η δική τους βοήθεια ήταν αναμφίβολα πολύ σημαντική και καθοριστική στο αποτέλεσμα.
Δεν θα πρέπει να παραλείψω να συγχαρώ για την επιτυχία τους και τους ετεροδημότες Δωριείς μαθητές, οι οποίοι φοιτούσαν σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, κάνοντάς μας κι εκείνοι διπλά υπερήφανους.
Ωστόσο, θεωρείται άξια επιβράβευσης και η προσπάθεια των συμμετεχόντων που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ζωή είναι μπροστά τους και πως υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορούν να ακολουθήσουν που ακολουθώντας τους με θέληση και όρεξη μπορούν να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους  στόχους τους.
Κλείνοντας, στέλνω σε όλους τις ευχές μου για επιτυχία στη σταδιοδρομία τους με κουράγιο και ζήλο για τη νέα ζωή που εκτείνεται μπροστά τους.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης