Εκδηλώσεις Συκιάς

  • Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας “Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ” σε μια προσπάθεια καθημερινής ψυχαγωγίας των χωριανών αλλά και των επισκεπτών μας δραστηριοποιείται ως εξής: Από 2 έως 8 Αυγούστου τον πρώτο λόγο έχουν οι μικροί μας φίλοι καθώς προβλέπονται προβολές παιδικών ταινιών καθ’ολη την διάρκεια της εβδομάδας! Στην συνέχεια οι εκδηλώσεις προσεγγίζουν το ευρύ κοινό και προγραμματίζονται ως εξής:
Σάββατο 09/08: Λαϊκή Βραδιά με ζωντανή ορχήστρα και τραγούδι από τον ανερχόμενο λαϊκό τραγουδιστή Πέτρο Παναγούλη.
Κυριακή 10/08: Τουρνουά Δηλωτής – (προκριματικά-προημιτελικοί)
Δευτέρα 11/08: Τουρνουά Δηλωτής – (ημιτελικοί- τελικός)
Δευτέρα 11/08 (Βράδυ): Προβολή παιδικής ταινίας
Τρίτη 12/08: Παιδικό Πάρτι
Τετάρτη 13/08: Σκιά (Συκιά) οι Άνθρωποι και ο Τόπος στο διάβα του χρόνου – Παρουσίαση από το Δημήτρη Μπέκο
Πέμπτη 14/08: Παιδικές δραστηριότητες, ζωγραφική, παιχνίδια κ.λ.π. (απόγευμα)
Πέμπτη 14/08: Βραδιά παιχνιδιών ( παντομίμα, επιτραπέζια, ηλεκτρονικά παιχνίδια γνώσεων σε μορφή διαγωνισμού σε ομάδες)
Παρασκευή 15/08: Παρουσίαση παραδοσιακού και λαϊκού προγράμματος από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου (επιμέλεια των Τσιακμάκη Βασίλη, Καλαντζή Βασιλικής) με χορευτική θεματική ενότητα “Ένα χορό χορεύουμε, ένα ταξίδι κάνουμε”…
Σάββατο 16/08: Παραδοσιακή Βραδιά με επαγγελματικό παραδοσιακό σχήμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το χορευτικό τμήμα της πολιτιστικής ομάδας του Δημήτρη Μπέκου με χορευτική θεματική ενότητα “ιχνηλατώντας τις ρίζες της παράδοσης”.
Την Κυριακή 17 Αυγούστου το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας θα συμμετέχει σε εκδήλωση παρουσίασης χορευτικών τμημάτων του συλλόγου του Μαλανδρίνου έπειτα από πρόσκληση συμμετοχής που δεχτήκαμε.
Αναμένουμε την συμμετοχή όλων των φίλων του χωριού μας στις παραπάνω εκδηλώσεις και εγγυόμαστε την άψογη διεξαγωγή τους και την διασκέδαση σας! Σας καλούμε για ακόμη μια φορά να γίνετε αρωγοί και υποστηρικτές μας καθώς όλες μας οι προσπάθειες δεν θα καρποφορούσαν χωρίς την δική σας συμβολή!
Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου