Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014


Δύο φορτηγά με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν οι κάτοικοι της Δωρίδας για τους πληγέντες από τον εγκέλαδο στην Κεφαλονιά.

Ήταν μια πρωτοβουλία ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Δωρίδος σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας – Δωρίδας

Η αποστολή του Δήμου και της Μητρόπολης ξεκίνησε από το Λιδωρίκι με μεγάλο ανοιχτό φορτηγό και ένα πιο μικρό, γεμάτα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την αποστολή αποτελούσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, π. Χρύσανθος, ο Αντιδήμαρχος κ. Καραχάλιος Δημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Υφαντής Κώστας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιδωρικίου, κ. Πέτρου Μπάμπης.

Η αποστολή μόλις έφτασε στο νησί, παρέδωσε στο χώρο συλλογής τα είδη της ανθρωπιστικής βοήθειας και μετά είχε την τιμή να γνωρίσει και συζητήσει για τα προβλήματα του νησιού με το Δήμαρχο κ. Παρίση Αλέξανδρο, αλλά και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλονιάς κ. Σπυρίδωνα.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κοκμοτός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν, ώστε να μπορέσει και η Δωρίδα να συμπαρασταθεί στους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν πραγματικά πολύ σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.