Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Καπεντζώνης, συγχαίρει την κ. Μεσερέτ Ντεφάρ

  • Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Καπεντζώνης, συγχαίρει την κ. Μεσερέτ Ντεφάρ για τη νίκη της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας που έγινε το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Η Μεσερέτ Ντεφάρ ήταν το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ. γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας και φρόντισε να το αποδείξει και στην πράξη.

Η 30χρονη αθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων από την Αιθιοπία, κάτοχος τριών Ολυμπιακών μεταλλίων, έφτασε στην κατάκτηση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου στην καριέρα της στον ανοιχτό στίβο, αφού κάλυψε την απόσταση των 5.000μ. σε 14:50.19.

Είναι γνωστή η βαθιά αγάπη της Meseret Defar και η εκτίμηση για την χώρα μας και ιδιαίτερα για την Δωρίδα, την οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές.

Και οι Δωριείς όμως έχουν δείξει την εκτίμησή τους στην ίδια, καθώς είχαν την ευκαιρία πριν από περίπου ένα χρόνο να τη γνωρίζουν από κοντά, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος μας προς τιμήν της, και ιδιαίτερα οι μικροί μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν σε αγώνες δρόμου τους οποίους παρακολούθησε και η κ. Μεσερέτ.
Της ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία, δύναμη, και πολλές ακόμη νίκες