Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαίας

  • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Πιστοί και φέτος στον καθήκον μας και με δεδομένο τα περιορισμένα έσοδα του Συλλόγου, με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε τις δραστηριότητες που θα αναπτύξουμε και φέτος:

Σάββατο 11 Αυγούστου και Κυριακή 12 Αυγούστου
στις 9 το πρωί με αφετηρία τον χώρο του Δημοτικού Σχολείου θα οργανωθούν κάποιοι αθλητικοί αγώνες με την επίβλεψη και μετά από πρόταση του Γιάννη Κούτρα.

Τετάρτη 15 Αυγούστου:
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, αποτελεί παράδοση πλέον η γιορτή κάτω από τον πλάτανο. Φέτος με ανανεωμένο τον χώρο και με την νέα πίστα θα είμαστε ακόμη πιο άνετα. Μουσική, καφές, τραπέζια και καθίσματα παρέχονται δωρεάν από τον Σύλλογο ενώ διατίθενται σε πολύ καλές τιμές μπύρες , κρασί, νερό και αναψυκτικά.

Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 9 μ.μ
Βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά. Θα προβληθεί η ταινία “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” και αμέσως μετά , όπως κάθε χρόνο παιδικό πάρτυ με λιχουδιές φτιαγμένες από τις μαμάδες.
Ανάλογα με την συμμετοχή και την διάθεσή μας, ο dj θα συνεχίσει την βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σάββατο 18 Αυγούστου στις 9 μ.μ
Η γιορτή της πίτας:

Νοικοκυρές του χωριού θα φτιάξουν πίτες που θα τις διαθέσουν στους παρεβρισκόμενους ενώ παράλληλα στον επάνω χώρο της πλατείας θα διεξαχθεί και διαγωνισμός μαγειρικής. Η βραδιά είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην κουζίνα, οπότε μικρές και μεγάλες νοικοκυρές, σας περιμένουμε για να γευτούμε τις νοστιμιές σας.

(οι εκδηλώσεις των 16 και 18 Αυγούστου ενδέχεται να γίνουν με αντίστροφη σειρά)

από τον Σύλλογο