Για την απώλεια της υπαλλήλου Αικατερίνης Κύλλα

  • Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ο Δήμος μας θρηνεί από την Κυριακή 13/5/2012 την απώλεια της 46χρονης υπαλλήλου, Αικατερίνης Κύλλα. Πολέμησε την επάρατη νόσο πριν μερικά χρόνια και νίκησε. Δυστυχώς, ύστερα από νέα άνιση μάχη που έδωσε από τον Απρίλιο του 2011, παρότι στάθηκε δυνατή, δεν τα κατάφερε.

Η Κατερίνα προσλήφθηκε στον Δήμο Βαρδουσίων το 2000 ως ΠΕ1 Διοικητικού και πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην αναμόρφωση του νεοσύστατου Καποδιστριακού Δήμου Βαρδουσίων μαζί με τους δυο νεοπροσληφθέντες συναδέλφους της και την σύμπραξη των παλιών γραμματέων των πρώην κοινοτήτων της περιοχής.

Με την σύσταση του Καλλικράτη η Κατερίνα πρόσφερε τις υπηρεσίες της για 4 μήνες στην έδρα του Δήμου Δωρίδος στο Λιδωρίκι, προγραμματίζοντας τα νέα δεδομένα για την λειτουργία του Καλλικρατικού Δήμου αλλά και της νέας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Όμως τα προβλήματα υγείας, στέρησαν από την κοινωνία και τον Δήμο μας, πρώτα από όλα έναν εξαίρετο και αξιόλογο άνθρωπο αλλά και μια εξαίρετη και αξιόλογη υπάλληλο. Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Σε μια ελάχιστη ένδειξη πένθους για την απώλειας της Κατερίνας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Μαϊου. Στην κηδεία της παρέστει αντιπροσωπεία του Δήμου Δωρίδος, με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Καπεντζώνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιλίκη και πλήθος συναδέλφων και φίλων της. Στη μνήμη της έγινε κατάθεση στεφάνων από το Δημοτικό Συμβούλιο και εκπροσώπους των δημοτικών υπαλλήλων, ενώ θα κατατεθεί και χρηματικό ποσό, συγκεντρωμένο από όλους τους συναδέλφους της, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκέπασε το Κατερινάκι μας, και ο Θεός να δώσει κουράγιο και να απαλύνει τον πόνο των οικείων της.