Κοπή Πίτας από τον σύλλογο Δωριέων Πάτρας

  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
«Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ»
ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ 39-41
ΠΑΤΡΑ
Πάτρα, 10/12/2012

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εύχονται ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας ευτυχισμένο το 2012. Με τις ελπίδες και τις προσδοκίες, που γεννά ο ερχομός του νέου έτους, ευχόμαστε να ξεχαστούν όλες οι δυσάρεστες στιγμές της χρονιάς που φεύγει, και κυρίως οι δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας και ο λαός της από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Στην δύσκολη πορεία που ο καθένας από εμάς διαβαίνει στη ζωή του, και στην προσπάθεια για ατομική και οικογενειακή ευημερία ας προσθέσουμε μια νότα αισιοδοξίας και ρουμελιώτικης λεβεντιάς, προκειμένου να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2012, στις οποίες επιθυμία μας είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, και είναι οι κάτωθι:

Α) Εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Η εκδήλωση θα γίνει στις 28/01/2012 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», όπου και θα προσφερθούν με δαπάνη του Συλλόγου εκτός της Βασιλόπιτας, γλυκίσματα, καφές και αναψυκτικά.
Όποιος κερδίσει το «φλουρί», θα έχει δωρεάν δύο (2) προσκλήσεις για τον Αποκριάτικο χορό. Κατά την διάρκεια της εορτής για την κοπή της Βασιλόπιτας θα γίνει λαχειοφόρος με δώρα ένα ανδρικό και ένα γυναικείο ρολόι, προσφορά του συμπατριώτη μας και μέλους του συλλόγου, κοσμηματοπώλη Φώτη Κατραούρα.

Β) Αποκριάτικος Χορός
Ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου μας θα γίνει στις 24/02/2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:30 στο κέντρο «Κληματαριά» (Συχαινά Πατρών).
Η τιμή της πρόσκλησης θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Γ) Εκδρομές Συλλόγου
Για το έτος 2012 ο Σύλλογος θα προγραμματίσει εκδρομές για τις οποίες θα ενημερωθείτε σχετικά.

Η Γενική Γραμματέας
Μαργέλου Βιβή

Η Πρόεδρος
Πανουργιά Διονυσία