Ιππική διαδρομή στα μονοπάτια της Φιλοθέης την Κυριακή

  • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Η έναρξη της διαδρομής θα είναι από την Φιλοθέη Δωρίδας, την Κυριακή 21/08  στις 09:00 το πρωί. Η διαδρομή είναι ημιορεινή μέσα σε ένα πανέμορφο δασικό τοπίο αποτελούμενο από δρυς και πουρνάρια. Το πιο όμορφο και μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα είναι με τη θέα της θάλασσας του Κορινθιακού κόλπου.
Ο συνδυασμός αυτός, βουνού με θέα την θάλασσα θα συμπληρώνετε από τα εξωκκλήσια που θα συναντάμε στην διαδρομή. Θα περάσουμε και πάρα πολύ κοντά από το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Βαρνάκοβας http://www.sfd.gr/varnakova.htm και από τον αρχαιολογικό χώρο Παλιόκαστρο. Οι περιοχές που θα περάσουμε επίσης είναι το Μέγα αμπέλι – τα 12 πουρνάρια – Αγία Τριάδα – Αγία Παρασκευή και θα καταλήξουμε για γεύμα στο πάρκο του Αγ. Δημητρίου Φιλοθέης λίγο έξω από το χωριό .
Πριν το γεύμα τα παιδιά του χωριού αλλά και οι μεγαλύτεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες με τα άλογα του συλλόγου μας επαληθεύοντας για μια ακόμα φορά την εθελοντική μας διάθεση. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστείτε μαζί μας την χαρά, ιππείς με τα διαθέσιμα άλογα του συλλόγου ή στα οχήματα συνοδείας.
Περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχές κ. Μουχτούρης Αν. 6944368710 – www.nafpaktiahorses.gr