ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ξεκινούν οι εργασίες οδοποιίας στη Δ.Ε. Λιδωρικίου -Γ. Καπεντζώνης: «Παρόντες στην καθημερινότητα και στα μεγάλα έργα»

  • Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για τη βελτίωση της οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Λιδωρικίου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 56.000 ευρώ.

Οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί, στις Κοινότητες Αμυγδαλιάς, Πεντάπολης, Αβόρου και Δάφνου και αφορούν στη βελτίωση των υφιστάμενων δρόμων, με στόχο την άρση της επικινδυνότητας και την καλύτερη βατότητά τους.

Ο ανάδοχος του έργου βρέθηκε σε σημεία του έργου, παρουσία του Αρμοδίου Αντιδημάρχου Δωρίδος, κ. Μανώλη Μαυρομμάτη.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Γεώργιος Καπεντζώνης τόνισε πως το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου εκτελείται κανονικά, ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά φέροντας εις πέρας, ακόμα και με τις πιο αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, τη δρομολόγηση μεγάλων έργων αλλά και την εκτέλεση εκείνων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανώλη Μαυρομμάτη, τους δημοτικούς συμβούλους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.