Μήνυμα Δημάρχου για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2017

  • Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017

Αγαπημένοι νέοι και νέες της Δωρίδας!

Εθιμοτυπικά καλούμαι να σας ευχηθώ, για το καλύτερο αποτέλεσμα στις πανελλήνιες εξετάσεις που θα κληθείτε να διαγωνισθείτε. Και πραγματικά θα σας το ευχηθώ ολόψυχα!

Αυτή τη φορά οι περιστάσεις στη χώρα μας και αλλού, σας αποστρέφουν το βλέμμα από τον επικείμενο αγώνα που με αγωνία, πείσμα και αποφασιστικότητα θα δώσετε, προκειμένου να ανέλθετε ένα βήμα προόδου, θεμελιώνοντας το μέλλον σας με τα ατσάλινα στηρίγματα που μόνο η Γνώση σας προσφέρει.

Όμως, φύσει και θέσει αισιόδοξος, έρχομαι σήμερα αγγέλων ότι εσείς οι νέοι και οι νέες είστε η ελπίδα της εξέλιξης. Κρίκοι λαμπροί σε μια αιώνια αλυσίδα προόδου. Εσείς υπερέχετε του παρελθόντος με μόνα όπλα τα νιάτα, τη γνώση και το χαλύβδινο πάθος για υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα!

Αγαπημένοι μου νέοι και νέες, είμαι μαζί σας ευχόμενος και προσευχόμενος να περάσετε με επιτυχία ετούτη τη δοκιμασία και κάθε μελλοντική που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με βήματα σταθερά, σ ένα αύριο διανθισμένο με όλες εκείνες τις λαμπρές παρακαταθήκες που έχουμε ως Έλληνες!

Ελπίζω ότι οι ευχές μου θα είναι μαζί σας!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους σας!
Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης