Δελτίο Τύπου-Ο Δήμος Δωρίδος ενέταξε έργο 297.600 ευρώ για τη δημιουργία πλατφόρμας προβολής της περιοχής «Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Δήμου και της οικονομικής δραστηριότητας»

  • Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        Λιδωρίκι ,  24  Νοεμβρίου 2021

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                                                                                          

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Δωρίδος ενέταξε έργο 297.600 ευρώ για τη δημιουργία πλατφόρμας προβολής της περιοχής

«Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Δήμου και της οικονομικής δραστηριότητας»

«Ο Δήμος Δωρίδος προτάσσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, έχοντας ως στόχο την ακόμα μεγαλύτερη τόνωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο συνολικά την οικονομία της. Στην προσπάθειά μας αυτή οι νέες τεχνολογίες αποτελούν πολύ σημαντικά εργαλεία, τα οποία αποκτούμε έχοντας κάνει σωστό προγραμματισμό, συμβαδίζοντας με τα όσα η εποχή μας επιβάλλει».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης με αφορμή την ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»  του έργου με τίτλο Προμήθεια e-πλατφόρμας για την οικονομική ανάπτυξη και την προβολή της επιχειρηματικής – τουριστικής  δραστηριότητας και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Δωρίδος», προϋπολογισμού 297.600,00 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία ψηφιακού προϊόντος που θα προβάλει τα στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Δωρίδας, έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας. Η πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί θα αποτελέσει παράγοντα τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην ευρύτερη περιοχή, με επίκεντρο τον Τουρισμό, ενώ ξεχωριστή θέση στο έργο κατέχει και η προώθησης της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Ο Δήμος Δωρίδος σχεδίασε, μελέτησε και κατέστησε ώριμο το συγκεκριμένο έργο, καταφέρνοντας να το εντάξει στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», σε μία δύσκολη για τη λειτουργία του Δημόσιου Τομέα περίοδο, απόδειξη του ορθού τρόπου λειτουργίας των Υπηρεσιών του.

33 053 Λιδωρίκι τηλ.2266022144 email:[email protected] URL: www.dorida.gr