Δελτίο Τύπου-Νέες ημερομηνίες για τον β’ κύκλο του Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2021-Δωρίδα (22, 24 Αυγούστου)

  • Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021

Μετά την αναβολή των εκδηλώσεων του β’ κύκλου του Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2021  στη Δωρίδα, λόγω πυρκαγιών, ανακοινώνονται οι νέες ημερομηνίες:

Κυριακή 22 Αυγούστου

H βραβευµένη Ελληνίδα συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία έρχεται µαζί µε εξαιρετικούς µουσικούς να µαγέψει το κοινό, στο γραφικό παραλιακό χωριό της Ερατεινής. Το πρόγραµµα της συναυλίας περιλαµβάνει µουσικές από πολυβραβευµένα soundtracks, όπως η “Πολίτικη Κουζίνα”, το “Babam ve oglum” το οποίο βραβεύτηκε, το “Ulak”, από τις ταινίες “Birlesen Gonullerm” “Nadide hayiat” και “Iftarlik gazoz”. Θα ακουστούν επίσης µουσική και τραγούδια από το άλµπουµ της “Το Αστέρι και η Ευχή”, καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές. 

Τρίτη 24 Αυγούστου 

Mία μουσική διαδρομή του Θάνου Μικρούτσικου, στο ιστορικό και παραδοσιακό Λιδωρίκι, με πασίγνωστα αγαπημένα τραγούδια του, που έχουν σφραγίσει την ψυχή μας, μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Κώστα Θωμαΐδη, δύο σπουδαίων τραγουδιστών που σημάδεψαν με τις ερμηνείες τους το έργο του μεγάλου συνθέτη, ενώ οι ενορχηστρώσεις και η καλλιτεχνική επιμέλεια του Θύμιου Παπαδόπουλου ακολουθούν απόλυτα τις πρωτότυπες ιδέες και το ύφος του δημιουργού. Μαζί τους οι Μανώλης Ανδρουλιδάκης στην κιθάρα και ο Δημήτρης Ντούτσουλης στο μπάσο. 

H είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ώρα έναρξης: 21:15

Διοργάνωση: «Δίκτυο Δελφών» 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Δημήτρη Μαραμής

Υποστήριξη: Δήμος Δελφών, Δήμος Δωρίδος, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.