Δελτίο Τύπου-Επίσκεψη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ (Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας),κ. Παύλου Μαρινάκη στο Λιδωρίκι

  • Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Λιδωρίκι , 16 Ιουνίου 2021

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                                                                                          

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κλιμάκιο της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ.  Παύλο Μαρινάκη,  αλλά και τον Αν. Διευθυντή,  Λευκαδιώτη, κ. Νίκο Κρικέλα, στα πλαίσια επίσκεψης του στο Νομό Φωκίδας, πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Δημαρχείο Λιδωρικίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Δωρίδος, κ. Μανώλης Μαυρομμάτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γκίκας Χρήστος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα της υποβάθμισης των υπηρεσιών, των δημοσίων οργανισμών και λοιπών φορέων (τραπεζών, Κέντρου Υγείας, σχολικών μονάδων κ.λ.π.) για τις οποίες έγινε ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου για την ενίσχυσή τους (π.χ. παροχή επιδομάτων  στέγασης, σίτισης, κτιρίων στέγασης κ.λ.π.).

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επικείμενη υποβάθμιση των ΕΛ.ΤΑ., και παραδόθηκε στον Πρόεδρο σχετική  επιστολή του Δημάρχου. 

Οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους σε κάθε πρωτοβουλία του Δήμου, και ευχαρίστησαν για την άψογη, από κάθε άποψη, συνεργασία που έχει αναπτυχθεί. Για το θέμα των ΕΛ.ΤΑ. ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα συζητήσει το θέμα με το αρμόδιο Υπουργό.