Ευχές Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη για τα Χριστούγεννα

  • Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο Εορτασμός των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πάντοτε σημαντικά γεγονότα για όλο τον Ελληνισμό απ’ άκρη σε άκρη του πλανήτη μας.

Εφέτος όμως αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για την Ελλάδα και τους Έλληνες γιατί οι διεθνείς συγκυρίες, μα και τα λάθη που επί πολλά χρόνια έγιναν, μας εξανάγκασαν να διαβαίνουμε ακόμα μια φορά στην ιστορία μας, “Συμπληγάδες Πέτρες”.
Ετούτη τη φορά λοιπόν και με την ευκαιρία των γιορτών που πλησιάζουν θέλω να αλλάξω τα στερεότυπα του ευχολόγιου που όλοι γνωρίζουμε και να σταθώ μόνο σε δυο ευχές που από βάθους καρδιάς σας εύχομαι : Υγεία και ενωτική δύναμη!

Γιατί μόνο γεροί και ενωμένοι θα καταφέρουμε όχι μόνο να δώσουμε μάχες αλλά και να βγούμε νικητές, κάτι που οφείλουμε ως τιμητική ανάμνηση στους προγόνους μας κι ως παρακαταθήκη στους νέους της χώρας μας!

Είθε ετούτες οι γιορτές να είναι η απαρχή για τις καλύτερες μέρες που όλοι προσμένουμε κι ας προσπαθήσουμε ενωμένοι να απαλύνουμε ο ένας τις δυσκολίες του άλλου και να προσφέρουμε απλόχερα θερμά χαμόγελα στους γύρω μας!

Η Αγάπη και το χαμόγελο ας είναι τα φετινά μας στολίδια!

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Ευλογημένα για όλη την Ελλάδα!
Φώτιση, Ειρήνη και Αρμονία σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γεώργιος Καπεντζώνης